Феєрія новоріччя

Хай буде Новий Рік
Схожий на диво,
Щоб кожен день жилося радісно й щасливо!
Щоб здійснилися задуми і мрії,
І щастям повнились надії!

 

         Феєрія новоріччя – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

         Святкові Новорічні ранки для усіх вікових груп пройшли  19 та  20 грудня. Цікаво продумані сценарії, музичний супровід (музичний  керівник Токмак К.С.) створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям та батькам.

         Радісний святковий настрій створився у дітей молодших груп «Бджілки» (вихователі  Воїнова С.А., Чала Г.В.) та «Райдуга» (вихователі  Шевченко Т.В., Школа В.Г.)  від самого початку свята. Діти весело із задоволенням пограли з ялиночкою у гру «Ялиночко, засяй».  Всі діти на святі були одягнені у гарні маскарадні костюми, мали образи казкових героїв: ялинок, сніжинки, ведмедики. Завдяки цьому до свята було залучено всіх дітей. Кожна дитина танцювала таночок свого казкового героя: «Танок ялинок», «Танок ведмедиків», «Танок сніжинок». Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом та Снігурочкою.  Свято дуже сподобалось дітям та батькам.

[Not a valid template]

          Під час другого ранку  вихованці середніх груп  «Ягідка» (вихователі Старченко Т.В., Жинжер М.В.) та «Сонечко» (вихователь Євченко Т.В.) весело зустрічали Діда Мороза у себе на Новорічному святі. Вони створили справжню казку з найгарнішими дитячими героями, цікавими іграми, чарівними піснями, запальними танцями «Зірочок», «Хлопавок». Діти разом із присутніми глядачами та своїми родинами поринули у дивний та чарівний світ новорічної казки. Кожна дитина почувала себе частинкою спільного дійства, від якого залежить чим закінчиться новорічна казка. Свято супроводжувалося чудово дібраним музичним матеріалом.

         На свято завітала мама Коза та злий вовк, який хотів спочатку  напакостити дітям (з’їсти  усі подарунки), а потім став добрим та залишився на святі. Діти  своїми  яскравими таночками, цікавими іграми, чудовими піснями створили радісну атмосферу і веселий настрій на весь рік.

         Кульмінацією свята був чарівний чавунець із чарівним димом, в якому Дід Мороз начаклував нові подарунки для малят. Кожна дитина відчула невимовну радість отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза та Снігуроньки.

[Not a valid template]

         І завершився цикл новорічних свят заходом в старшій групі  «Зіроньки» (вихователі Єременко В.В. та Бондаренко Ю.О.)  під назвою «Магазин іграшок».  Свято супроводжувалось піснями та танцями.  Чарівний танок «Новорічних іграшок» розчулив усіх  присутніх, ліричний танок «Сніжинок» не залишив нікого байдужим ,  а яким запальним був танок Санта Клаусів та сніговиків.

Яке ж свято без ігор? Малята зі спритністю вгадували що показував їм Дід Мороз. А Дід Мороз, за допомогою чарівної шляпи, відгадав  які враження від свята залишилися у батьків.

Сюрпризом Діда Мороза став чарівний автомат, який видавав малюкам подарунки. За допомогою артистизму вихователів та дітей свято залишило гарний слід в пам’яті дітей.

[Not a valid template]

         Новорічні ранки завершились та залишили по собі радісний настрій, веселощі, спогади діткам і дорослим на цілий рік.

Методист ДП №2 Ганна Володимирівна Чала