Свято 8 березня у нашому дитсадку

8 березня – ідея поєднання образів Жінки і Весни; час оновлення, пробудження природи від зимового сну; час подякувати Жінці і жіночості за її роль у круговороті відтворення людства. Цей день несе для всіх ніжність і красу.

Прийшла весна, її закликали всі малята нашого садочку, вітали вони своїх мам, бабусь і всіх присутніх гостей зі святом Весни.

До свята була підготовлена музична зала – яскраво оформлена, відповідно до тематики свят та пори року, вражала своєю вишуканістю та креативністю.

З особливим почуттям відповідальності вихованці дошкільного підрозділу №2 ЗНВК №19 разом з вихователями наполегливо готувалися до цього свята: вивчали нові вірші, пісні, таночки. 2 та 6 березня 2018 року – відбулися святкові ранки. Наші діти по-різному вітали з цим весняним святом своїх мам, бабусь, сестричок і усіх жінок.

До групи «Зірочки» завітав фотокореспондент модного журналу «Найгарніша мама», щоб вибрати модель для обкладинки. Але після декількох конкурсів виявилося, що наші матусі найкращі господині, танцівниці та найгарніші фотомоделі, і кожна мама заслуговує на цей титул!

Діти з груп «Райдуга» та «Бджілка» дивували батьків своїми казковими перевтіленнями, а саме – дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів, та неперевершеним дитячим артистизмом. Батьки показали свою майстерність в збиранні м’ясорубки, а бабусь онуки поздоровляли квітами, проклавши дорогу різнокольоровими слідами.

В молодших групах та «Сонечко» свято пройшло під бажання квітки – семісвітки. Родзинкою в групі «Ягідка» був вальс квітів, який виконували татусі разом з доньками, в обох групах матусі танцювали з хлопчиками під оплески глядачів.

За веселими таночками, піснями, сценками, віршами іграми час сплинув непомітно. Усі присутні отримали величезне задоволення від свят.

Свято в дитячому садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

Щира вдячність вихователям за підготовку свята, за креативність та небайдужість до своєї справи; Аліні Сергіївні – за музичний супровід та сумлінну працю; Олені Олександрівні, Дар’ї Вікторівні та Ірині Володимирівні – за реалізацію творчих ідей в оформленні музичної зали.