Свято осені у дошкільнят

24 жовтня відбулось осіннє свято для діточок молодших та старшої груп.

Малята зустрілися з «Парасолькою» та «Червоними чоботями», разом вони ховались від дощу, гралися, танцювали, розповідали вірші. Веселий сміх та радощі наповнювали усіх присутніх на цьому святі.

   До діточок старшої групи приходив у гості Лісовичок. Він збирав разом з дітьми листя та грибочки, а грайливий Вітерець знов їх розкидав. Дітлахам дуже сподобалась ця гра. Згодом, до них прийшла осінь  з фарбами-дівчатами, вони виконали гарний танець – «Барви Осені».

    25 жовтня свято прийшло до середніх груп. До дітей у гості завітав Зайчик. Він приніс багато моркви, яку вони разом збирали. Дітки розповіли, що росте  на городі, а що в саду, танцювали та грали з кольоровими хусточками. Наприкінці свята прийшла Осінь та подарувала усім солодкі яблука.

            Педагогічний колектив дошкільного відділення та батьківська громада висловлюють щиру вдячність Нагіх К.В. та Жигуліну В.О. за виділені на ремонт музичної зали кошти. Протягом літа було замінено освітлення, підлога покрита лінолеумом, поклеєні шпалери, виконані фарбувальні роботи. Крім того, на виділені кошти було придбане музичне обладнання.  

Діти та дорослі чекатимуть у гості Зиму.