Діяльність ЗНВК №19 під час карантину

Уся країна опинилася зараз у незвичному для себе становищі під час карантину COVID-19. Та життя не зупиняється, і ми розуміємо, що потрібно прикласти максимум зусиль, щоб діти мали змогу опановувати навчальну програму та успішно закінчити навчальний рік. Саме тому педагоги працюють над освоєнням нових методів викладання предметів під час карантину.

Кожен вчитель знайшов для себе та учнів режим спілкування: групи у мережі Вайбер, Фейсбук, проведення онлайн конференцій на платформі ZOOM або Google Hangouts, робота через власний блог або персональний сайт, Google classroom, використовуючи можливості медіахолдингу «Вісник Мрії – Новий Формат». Вихователі дошкільного відділення надають консультації батькам щодо онлайн матеріалів по освітнім лініям, мультфільмам, руховим заняттям з малечею. Кожен з педагогів складає індивідуальний план роботи в загальній по закладу Google таблиці.

Всі педагогі школи створили умови для опанування учнями навчального матеріалу. Однією з форм активного спілкування з дітьми є проведення онлайн конференцій. Це цікава, продуктивна форма роботи спонукає до активної праці учнів під керівництвом вчителя. Діти, знаходячись вдома, мають можливість бути присутніми на справжньому уроці, прослухати пояснення матеріалу свого вчителя, отримати консультацію, поставити питання з незрозумілих моментів та отримати відповідь.

Педагоги школи та дошкільного підрозділу теж спілкуються онлайн: наради з педагогами та вихователями, наради адміністрації – вже не новина. Зараз опановуємо онлайн роботу з дошкільниками).