6 грудня День Збройних Сил України!

Наш дошкільний підрозділ ЗГ №19 вже досить тривалий час співпрацює з волонтерськими організаціями, які підтримують наших захисників безпосередньо в зонах бойових дій.

Педагоги, батьки, всі небайдужі залюбки підтримали цю ініціативу. А наші малюки завзято малюють, роблять поробки і передають їх нашим захисникам. Особливо перед святами дуже хочеться передати хоч трошечки тепла та любові нашим мужнім хлопцям!

День Збройних сил України в цьому році – особливе свято! Без вас, наші славні захисники, не було б у нас надії на завтрашній день, віри у мирне небо над головою. Завдяки вам на нас чекає нова Україна, щасливе життя, навіть краще, ніж було! Ми віримо у ваші сили, вашу мужність, витримку, незламність. Дякуємо вам! Бажаємо вам сил та витримки! Ви в нас найкращі, найсильніші, найрозумніші! Ми любимо вас, пишаємося вами!!! Усе буде Україна! Слава Україні! Героям Слава!!!!

Велика дяка всім педагогам нашого підрозділу, всім батькам та нашим неперевершеним малятам які долучилися до привітання наших бійців з Днем ЗСУ!