5 способів покращення настрою під час карантину

  1. Сон. Це найкращий спосіб відновити сили. Тому, дозвольне собі по можливості добре виспатися.
  2. Обійми. Під час обіймів виробляється гормон щастя, підвищується імунна система, покращується особистий емоційний стан та емоційний стан всієї сім’ї. Обійматись рекомендовано не менше 8 разів на день (теорія обіймів В. Сатір). Спробуйте!
  3. Квиток у дитинство. Є одним з найпростіших спосіб позбутися негативних думок та поганого настрою. Достатньо відкрити фотоальбом з Вашими дитячими фото і переглянути всією сім’єю спогади подій того часу, впевнена, дітям це буде також цікаво. А після перегляду фотоальбому можна згадати улюблену гру дитинства і скориставшись нагодою разом пограти.
  4. Лист негативу. Напишіть на аркуші звернення до людини, яка вас образила або зіпсувала ваш настрій, потім позбудьтесь листа (спаліть, порвіть …). Давши вихід своїм негативним емоціям ви полегшите своє самопочуття.
  5. Аромотерапія. Ефірні олії додають у воду для ванн, використовують в аромолампах, наносятть на певні ділянки шкіри. Правильно підібрані масла зміцнюють фізичне здоров’я та психологічний стан. Але використовувати лише при відсутності протипоказань!

Юлия Дмитренко